torstai 28. huhtikuuta 2016

Merenkurkun koulun joustavan perusopetuksen (JOPON) terveisiä

Merenkurkun koulun reippaat joustavan perusopetuksen luokan oppilaat lähettävät terveisiä toiminnallisesta leirikoulustaan Virtain Marttiselta. JOPO-luokalla on kuluneena vuonna opiskeltu ahkerasti ja monelle oppilaalle on muodostunut hyvä tapa toimia ja oppia. Myös ryhmähenki on muodostunut hyväksi.
JOPO-opiskeluun kuuluu työssäopiskelujaksoja ja työpaikkakäyntejä. Tänä vuonna oppilaat ovat työskennelleet mm. Jupiterissa, Kissatalolla ja ATK-palveluissa.
Jopolaiset ovat tehneet vuoden mittaan myös paljon vierailuita, mm. Pohjanmaan museoon, Klaaraan, Vaasan Sähkölle, Walkersiin ja Kultsaan sekä kirjastoon.
Syksyn leirikoulu järjestettiin Piispalassa Kannonkoskella ja keväällä Virtain Marttisella. Loppukeväälle on vielä suunnitteilla reissu Seinäjoelle tapaamaan Seinäjoen jopolaisia. On todella mukavaa, että voidaan verkostoitua lähialuieden jopo-luokkien kanssa, erityisesti kotikaupungin Variskan koulun jopojen kanssa!
Nuorisopalveluiden kanssa tehdään myös jatkuvasti hyvää yhteistyötä ja onhan JOPOn tiimissä oma nuoriso-ohjaaja Lammisen Anne. Muut JOPO:n aikuiset ovat Terttu-ope ja koulunkäynninohjaaja Mari. Keväällä harjoittelussa on ollut myös Markku!



Terveisiä Virroilta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti