keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Seiskaluokkalaiset viettivät hauskan päivän Villa Gerbyssä

 
 
 
Seiskaluokkalaiset lähtivät tukareiden kanssa viettämään ryhmäytymispäivää Villa Gerbyyhyn tiistaina 22.9. Päivän aikana oli tarkoitus parantaa seiskaluokkien ryhmähenkeä erilaisten tehtävien ja leikkien avulla.
Ulkona leikittiin ja liikuttiin. Leikkejä olivat mm. ponileikki, peittoleikki, pehmoleluviesti, erilaisia Jonoon järjesty! -leikkejä, esim. pituusjärjestykseen silmät sidottuina tai kengännumeroiden mukaan puhumatta. Vesiviestissä taas oli tarkoituksena saada joukkueittain puolentoista litran juomapuollo mahdollisimman nopeasti täyteen. Hae minulle -leikissä kerrottiin eri asioita, jotka piti mahdollisimman nopeasti toimittaa tukarille. Parihippa sai sykkeen nousemaan. Mukana oli myös monia muita eri hippoja ja viestejä.
Sisätiloissa rauhoituttiin. Siellä maalattiin luokkataulut ja mietittiin ryhmissä, millä kymmenellä tavaralla selviäisi autiolla saarella. kun mukana ei saanut olla pelastautumisvälineitä. Sydämellisessä tehtävässä kirjoitettiin sydänpaperiin mukavia asioita kaverista.
Lounastauolla syötiin ulkoterassilla lämpimiä nakkeja, leipää, salaattia ja omena. Tukareiden mielestä päivä oli hyvin onnistunut! Sää suosi, ei satanut ollenkaan. Seiskaluokkalaiset olivat hyvin mukana kaikissa leikeissä ja aika kului nopeasti!
 
kirjoittivat tukarit Fanni ja Juuso
 
 
 













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti