torstai 11. helmikuuta 2016

Merkkarissa tapahtuu

Tammikuu on lusittu ja helmikuu on jo päässyt hyvään vauhtiin. Koulussamme tapahtuu harva se päivä jotain uutta ja mukavaa. Seuraavassa kuvia alkuvuoden tapahtumista TET-harjoittelusta ja Rakennusteollisuuden Avoimet työmaat tapahtumasta.

8-luokan TET-harjoittelu, 25.-29.1.2016


Tet-viikolla voi päästä tutustumaan lennonjohdon työhön Vaasan lentokentällle. Keskipäivät ovat hiljaisia. Jos harjoitteluun voi tulla iltapäivällä, ehtii nähdä monta laskua ja nousua. 

Vaasan yliopistolla tutkitaan mm. Wilman käyttöä, ja meidän tet-harjoittelija sai viikon aikana olla "testikanina" tulevaa oppilaiden käyttäjätutkimusta varten. Tässä on kuitenkin menossa Yliopiston viestintätieteen yksikön kotisivujen päivitys. 

Minimanin jäätelöhylly on kohta hyvässä järjestyksessä.


Mehuhyllyä on kohta täytetty ääriämyöten. Kovasti kehuttiin oppilaitamme Minimanissa.

Avoimet työmaat, 3.2.2016

9-luokan oppilaat osallistumassa Rakennusteollisuuden Avoimet työmaat -päivän, tässä tutustumiskohteena on Lemminkäisen rakennusprojekti Sairaalankadulla. Merenkurkun koulusta päivään osallistui 15 oppilasta.

Työturvallisuutta huomioidaan asianmukaisin varustein; suojakypärä, huomioliivi, turvakengät ja suojalasit oli jokaisella päällä rakennukseen mentäessä.
Päivään osallistui oppilaita myös Variskan, Vöyrinkaupungin, Laihian kouluista sekä kaupungin valmistavalta luokalta. 

Rakennustyömaa on joskus kylmä paikka, vaikka myöhemmin päästiin lämpimään sisätilaan, niin olkoon pieni odotus ulkona kylmässä opetus kaikille alalle mieliville; jos olet menossa talvella raksalle, laita aina pitkät kalsarit jalkaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti